Bijgaand artikel staat vandaag (27 maart 2019) in Nieuwsblad de Zaankanter.

 

 

Een groot aantal Nederlands roeiverenigingen verzamelt de komende maanden geld in ten behoeve van een groot onderzoek naar (de bestrijding van) kinder kanker. Deze KiKaRow actie bestaat uit een roeitocht van 1400 kilometer in een dubbelvier door heel Nederland. Roeivereniging ZZV in Zaandam is een tussenstop in deze tocht. Op 7 juli komt de boot aan bij het ZZV clubgebouw. De ZZVérs roeiers de boot op 13 juli door naar Haarlem.
Naast deze roeitocht worden er meer activiteiten aangeboden om geld bij elkaar te brengen. ZZV biedt onder andere roeilessen aan waarbij de opbrengsten ten goede komen aan KiKaRow.
Gratis kennismaken met het roeien kan op zondag 7 april om 12.00 uur of op woensdag 10 april om 19.00 uur. In overleg zijn andere data mogelijk. Daarna kan worden ingeschreven voor 5 introductielessen. Deze roeilessen kosten 35,- euro die dan ten goede komen aan KikaRow.
De lessen worden op woensdagavond of op zondagochtend gegeven. Roeivereniging ZZV is gelegen aan de Havenstraat in Zaandam. Aanmelden voor de kennismakings les of direct voor het introductieprogramma kan met een mailtje naar richard.hietberg@gmail.com