Skip to main content

We weten al heel lang aan wie we de Vrijwilligersbokaal willen uitreiken. Normaal doen we dat op een ALV, maar de ALV gaat dit jaar digitaal. Daarom hebben we de 3 vrijwilligers van het jaar thuis bezocht.

Elly is lid van de materiaalcommissie. Met haar specifieke kennis over hout levert ze een belangrijke bijdrage in het onderhoud van onze vloot. Verder heeft Elly veel werk verzet voor het onderhoud van ons gebouw. En als klap op de vuurpijl kunnen bankjes en roertjes nu overzichtelijk worden opgeruimd.

Remco en Iris hebben onze website vernieuwd. Ze vormen een gouden combinatie. Remco vanuit zijn professie als digitaal vormgever en Iris als bouwer van websites. Er zijn vele uurtjes gestoken in de afstemming met onze vrienden van de afdeling Zeil- & Motorboot. En ook met de ontwerper van de vorige website: Adri de Kruif. De nieuwe website heeft de oude website op 1 maart zonder problemen vervangen. Hier zijn heel wat dagen ontwerpen en herontwerpen aan vooraf gegaan. De nieuwe website speelt nu een belangrijke rol als visitekaartje van onze vereniging. Bovendien kunnen we, mede dankzij het nieuwe afschrijfsysteem, ook roeien conform de huidige eisen van de KNRB.