Beste ZZV’ers,

Het is nu echt bijna zover, vrijdag 5 maart om 20.00 start de eerste online pubquiz.

Net als bij de Bingo gebruiken we om elkaar te zien het programma Zoom, zie daarvoor onderstaande link (deze link kun je terugvinden in de nieuwsbrief die op 4 maart jl is verzonden. De nieuwsbrief staat ook op de website. Log dan met het wachtwoord in het Alleen voor leden omgeving). of als je al Zoom op je laptop/Ipad hebt staan dan kun je ook inloggen met de Meeting ID, je komt dan in een wachtruimte en onze gastvrouw Jeltsje geeft je dan toegang. Je kunt vanaf 19.45 inloggen, zodat we om 20.00 kunnen starten.

Om de quiz te spelen is een 2e scherm nodig, bijvoorbeeld je mobiel als je een smartphone hebt, of een tablet. 

Je logt dan in op de volgende site, (deze link kun je terugvinden in de nieuwsbrief die op 4 maart jl is verzonden. De nieuwsbrief staat ook op de website. Log dan met het wachtwoord in het Alleen voor leden omgeving).

Je komt dan in een beginscherm waarin je je naam kunt invoeren, wees gerust creatief, maar blijf niet anoniem, want dan weten we niet waar de prijzen heen moeten 😉

Vervolgens zal er in je scherm staan dat de quiz nog niet loopt, dat klopt, we zullen de quiz om acht uur starten, we lichten dan nog even kort toe hoe het werkt.

We hopen dat het iedereen lukt en wensen jullie allemaal alvast heel veel plezier, wij hebben er zin in!

Het pubquizteam

Lonneke, Marjorie, Jeltsje, Marloes, Maarten en Claudia