Skip to main content

Zo’n 2 jaar geleden is deze boot ontstaan. De jeugdroeiers trainden op zaterdagochtend  vanaf 10:30 uur Ik zelf roeide toen op de zondagochtend maar ons team was uit elkaar gevallen en ik was zoekende. Toen kwam ook nog eens Corona en was er helemaal niets. Ik twijfelde ontzettend want moet ik nu stoppen of komt er nog een leuk team waar ik mij bij kan aansluiten. in Coronatijd mochten wij niet roeien dus ben ik met mijn  roeivriendin  Nelly Ooms gaan wandelen op de zondagochtend. Op een gegeven moment ging een groep senioren weer roeien op de zaterdagochtend om 9:00 uur en ik besloot om dat ook te proberen . Dat heb ik gedaan maar ik vond het tijdstip te vroeg en de klik was er niet.

Zo’n 2 jaar geleden begon mijn dochter Zoë met een paar proeflessen bij de jeugd en kreeg lol in het roeien. Ik bracht haar steeds naar de roeivereniging en was er dus ook. En zo stonden er nog een paar ouders steeds op het vlot.

Op een gegeven vroeg Laurens aan ons, de ouders , ook wij ook eens wilden roeien. Bert Dalmolen heeft ons op sleeptouw genomen en roeiles gegeven. Dat ging zo goed dat  we nu een een superleuke boot met Ilse, Cees,Julien, Margreet en Wendy vormen. De Lingenbokaal  van 12 november was nog te vroeg maar we zijn volop in training voor de eerst volgende wedstrijd in april in Alkmaar.

Groetjes,

Marion Lub