Skip to main content

Op vrijdag 23 juni hield de mannen 8 ploeg een ploegavond en namen we afscheid van onze vaste stuurvrouw Vivian. We waren welkom bij Joachim en zijn vrouw Linda in de tuin. Na een zeer geslaagde pizza-avond vorig jaar wisten we dat dit de perfecte formule was voor een geslaagde avond.


De pizza’s waren besteld en iedereen was aanwezig. Dus dit was een mooi moment om onze vaste stuurvrouw Vivian in het zonnetje te zetten met cadeaus. Niemand had een speech voorbereid, dus er werd ongemakkelijk naar elkaar gekeken ‘wie gaat er wat zeggen?’. Jack heeft het op zich genomen en had een mooi verhaal met als strekking: Vivian heeft de ploeg zeker meer dan 2 jaar gestuurd en heeft ons met haar leuke uitspraken altijd weten te motiveren. Éen uitspraak kunnen wij inmiddels dromen: ‘Je benen kunnen meer aan dan je denkt’. Je zou kunnen zeggen, een uitspraak voor op een tegeltje.

Met een fles bubbels die Pascal, de vriend van Vivian mee had gebracht hebben we geproost. De rest van de avond hebben we heerlijk gegeten, gedronken en elkaar gesproken.

Remco Levenbach, namens de Mannen 8

Ps. Heb je nu na het lezen van dit verslag het idee: ‘hier wil ik bij horen’. We zoeken nog een nieuwe stuurvrouw/man 😉