Skip to main content

Team Jong en Lui was aan de beurt om de ZZV pubquiz 2024 te organiseren en Judith wilde graag helpen. Dus begin nov. 2023 trommelde we iedereen op en deden we een aanzet naar nieuwe ideeën voor weer een epische versie van een jaarlijks hoogtepunt @ZZV.
Het thema werd (ZZV) BLAUW! Dus gingen we de maanden daarna op zoek naar blauwe vragen, blauwe muziek, blauwe prijzen, blauwe hapjes en drankjes en blauwe versiering. Met elkaar knutselde we een weergaloze quiz in elkaar waarbij Gijs een flitsende presentatie op t scherm toverde, Iris zich ontfermde over gedigitaliseerde antwoordformulieren en Tom zijn kwaliteiten als presentator inzette en elke ronde mooie blauwe prijzen uitdeelde als een ware “GasTom” 🤩.
Het vergde alles bij elkaar flink wat voorbereiding. Maar dat was het allemaal waard want het was een fantastische avond waarbij de opkomst nog nooit zo groot was.

Alle stoelen en barkrukken die we in t Komboffie konden vinden werden bezet door maar liefst 10! teams. Een uitverkocht huis dus met veelal prachtig blauw uitgedoste ZZV teams.

Aan het einde van de avond werd er een spannende finale gespeeld tussen “Joy’s Blueberries” en de “Mannen8”. Waarbij het laatst genoemde team helaas het onderspit moest delven en volgend jaar de beroemde Quiz mag organiseren. Dus Rein-Willem, Remco L, Jan-Willem, Joachim en Mark, de verwachtingen zijn hoog en we kijken er naar uit, zet m op!
Tot volgend jaar,
TEAM “Jong en Lui”
Sandra, laurens, Richard, Gijs, Tom, Iris en Judith vd B.