ZZV sprintwedstrijden

15 juni 2019 Jeugd en junioren sprintwedstrijden

By 2 juni 2019 februari 18th, 2020 No Comments

We starten 4 boten naast elkaar tegelijkertijd, dus je kunt direct zien hoe je het ten opzichte van de tegenstander doet en of er nog een schepje bovenop moet! Zowel de jeugd als de junioren kunnen meedoen in de skiff of dubbeltwee. Meiden, jongens en mixed. Van iedere vereniging wordt een topteam verwacht om in de C4 te strijden om de Grote Zaan Wisselbokaal. Alle roeiers verschijnen in clubkleding.

Inschrijven kan nu al en tot zaterdag 8 juni, 21:00 uur. Meld je alsjeblieft op tijd aan, dat is voor de organisatie wel zo prettig. Gebruik daarvoor het bijgevoegde inschrijfformulier en stuur het op naar: carolinedevries0@gmail.com . De inschrijvingen worden op dinsdag 11 juni bevestigd en het definitieve wedstrijdprogramma mailen we op 12 juni.

Het inschrijfgeld bedraagt € 3,50 voor de skiff, € 7,00 voor de dubbeltwee en € 10,00 voor de C4, vóór donderdag 6 juni te voldoen op IBAN:

NL56RABO0129835390, t.n.v. ZZV-roeiafdeling, o.v.v. Jeugdwedstrijden + verenigingsnaam.

Contant betalen op de wedstrijddag mag ook (geen PIN). Consumpties worden ook cash (geen PIN) afgerekend. Zorg dus voor voldoende kleingeld. Een gedeelte van de opbrengsten gaat naar KiKaRow.

Naast de wedstrijden op het water wordt er ook droog geroeid. Iedereen wordt uitgenodigd de krachten te meten op de ergometer, over een virtuele afstand van 250 meter.

Alle informatie over de wedstrijddag kun je ook bekijken op onze website:

www.zzv-watersport.nl roeien jeugd en junioren ZZV jeugd- en juniorenwedstrijd. Daar staan ook foto’s van de voorgaande jaren.

We hopen jullie allemaal weer in groten getale te ontmoeten op 15 juni!

Caroline de Vries en het ZZV-Jeugdbestuur