Hier vindt u de meeste belangrijke stremmingen van bruggen, sluizen en vaarwegen in de buurt van onze jachthaven. Een compleet overzicht kunt u vinden op de website van Vaarweginformatie

Vaarweginformatie

Hier vindt u de meeste belangrijke stremmingen van bruggen, sluizen en vaarwegen in de buurt van onze jachthaven. Een compleet overzicht kunt u vinden op de website van Vaarweginformatie.

Amaliabrug West Knollendam

Amaliabrug Westknollendam pas in augustus klaar
De oplevering van de Prinses Amaliabrug (de nieuwe Beatrixbrug bij Westknollendam) is met 20 weken vertraagd tot augustus 2019. De vertraging wordt veroorzaakt door een aanpassing van de software die noodzakelijk is om de brug aan te sluiten op de bediencentrale in Heerhugowaard.
Dat meldt de Provincie Noord-Holland vandaag. De aansluiting op de centrale in Heerhugowaard zou overigens vooral een kostenbesparing opleveren.
De latere oplevering veroorzaakt geen extra hinder voor de beroepsvaart aldus de Provincie. Op de website www.vaarweginformatie.nl staat een actueel overzicht van stremmingen en scheepvaartmaatregelen. Het testen van de software veroorzaakt geen overlast, ook niet voor omwonenden of wegverkeer.

Nieuws

ZZV Zeil en Motorboot

BARBEQUE

Zaterdag 21 September In het kader van de afsluiting van het vaarseizoen 2019 organiseren wij op Zaterdag 21 September voor de leden van de ZZV…
ZZV
12 september 2019

Agenda

vrijdag 10 juli
  • Contactavond, 't Oppertje

vrijdag 14 augustus
  • Contactavond, 't Oppertje

vrijdag 11 september
  • Contactavond, 't Oppertje

Nieuws

Uit het nieuwsarchief