Skip to main content
 
Koop voordelig tijdens het  clubkoopweekend  bij Dekker Watersport.
Ook dit jaar organiseert Dekker Watersport weer een exclusief clubkoopweekend. U kunt nu tijdens het weekend van de Hiswa profiteren van onze  aanbiedingen in onze winkel in Zaandam. 

 

Extra korting op 19 & 20 maart 2016
Tijdens het clubkoopweekend kunt u profiteren van de Hiswa aanbiedingen die Dekker Watersport voor u heeft geselecteerd. Maar er is meer! Op alle electronische produkten krijgt u 5% korting. Op alle andere produkten krijgt u 10% korting. De korting geldt voor alle aanbiedingen.  Om in aanmerking te komen voor de extra korting moet u een afdruk van dit artikel mee nemen en aan de kassa laten zien. Dit is uw kortingsbewijs. 
 
Heeft u ‘m al?
DE DEKKER WATERSPORT KLANTENKAART
De Dekker Watersport klantenkaart geeft u een bijzondere relatie met Dekker Watersport. Een relatie waardoor u een streepje op voor heeft in onze winkel. De Dekker Watersport klantenkaart is gratis en te verkrijgen in onze winkel. Vraag ernaar bij één van onze medewerkers.
 
DE VOORDELEN
 
Genieten van aantrekkelijke aanbiedingen en persoonlijk voordeel met de Dekker Watersport klantenkaart:
•Sparen voor Dekkerpunten 
•25% korting op de huur van een reddingsvlot 
•Regelmatig exclusieve aanbiedingen 
•Kopie kassabon op aanvraag, handig bij garantiegevallen, reparaties en verzekeringskwesties 
Als u ‘m al heeft.
Als u al een klantenkaart heeft kunt u uw gespaarde punten tijdens het clubkoopweekend verzilveren. U krijgt dan in het weekend de speciale korting van 5% of 10% en extra korting door uw gespaarde punten te verzilveren.
 
 
De koffie staat klaar.
Tijdens ons clubkoopweekend staat de gezellige koffiehoek voor u gereed. Wij zorgen voor koffie, aanbiedingen, gezelligheid en wat lekkers bij de koffie. Neemt u uw kennissen mee? Wij verwelkomen u graag in onze winkel zo aan het vroege begin van een mooi vaarseizoen.
 
Voor een routebeschrijving: www.dekkerwatersport.nl 
 
Dekker Watersport
Pieter Ghijsenlaan 4
1506 PV Zaandam
075-6163362