Even voorstellen,

 

Op de najaarsvergadering van jongsleden maandag 20 november ben ik, Pie Jansen, Lucien Pater in het bestuur van de afdeling zeil & motorboot opgevolgd. Lucien zijn bestuurstermijn verliep en werd niet meer verlengd. Na een kort voorstellen werd ik in het bestuur gekozen, verantwoordelijk voor de leden en ligplaatsen administratie van de afdeling.  

 

 

Waarom in bestuur: Wil als lid van de vereniging niet alleen maar in de haven liggen en toekijken hoe anderen de vereniging draaiend houden, maar wil ook naar vermogen en capaciteit een bijdrage leveren aan de vereniging. We gaan er natuurlijk vanuit dat dit voor ieder van ons geldt. Heb nog wel even geaarzeld toen deze bestuursfunctie voorbij kwam.

Van jullie als leden heb ik natuurlijk ieders steun en medewerking nodig en sta altijd open voor suggesties en raadgevingen. Tevens zal ik proberen zoveel mogelijk rekening te houden met jullie wensen, voor zover deze niet in conflict komen met het algemeen belang van de vereniging.

 

Het volgende wil ik nog wel kwijt:

 

De diverse onderhoudsgroepen, werkgroepen hebben versterking nodig dus schroom niet om je aan te melden bij een van de coƶrdinatoren of bij ondergetekende. Een speciale oproep voor de onderhoudsgroep van ons eiland in het Alkmaardermeer. Deze groep heeft op korte termijn versterking nodig om het eiland in goede conditie te houden.

Het goed draaibaar houden van de vereniging hangt nauw samen met een grotere deelname van de leden in het reilen en zeilen van de vereniging. Dus schroom niet, het zal een interessante ervaring blijken te zijn, je leert weer echte mensen kennen en je zult Twitter en Facebook niet meer en zeker minder nodig hebben voor je sociale contacten. Tevens doe je zeker interessante ervaringen op die het vermelden op je CV zeker waard zijn. Heb je dat CV niet meer zo nodig, dan is het fijn om met je ervaring en kennis een waardevolle bijdrage aan de vereniging te kunnen leveren.

Vermeldingswaard is nog dat ook het bestuur van onze afdeling nog behoefte heeft aan een secretaris. Misschien iets voor jou?

 

Waar ben ik te bereiken:
Op de jachthaven als ik aanwezig ben.
Per mail: p.jansen@zzv-watersport.nl
Telefoon mobiel: 0649914442
Pie Jansen