ZZV Zeil en Motorboot

Watersportdag Uitgeest

By 1 mei 2019 februari 4th, 2020 No Comments

 

UITGEEST- Voor de 35ste keer wordt op zondag 19 mei in Uitgeest de Open Watersportdag gehouden waarmee de start van het nieuwe seizoen wordt gevierd.

Op de terreinen van de jachthaven aan de zuidoever van het Uitgeestermeer vinden vanaf 11.00 uur een verscheidenheid aan activiteiten plaats. Zo kunnen bezoekers onder andere rondvaarten maken met verschillende boten, zijn er aquabubbels, is er een gezellige braderie en is er bij de restaurants, maar ook op andere plaatsen over het hele terrein, levende muziek. Ook de jongsten worden hierbij niet vergeten en is er bijvoorbeeld een kinderkermis. Uiteraard wordt ook aan de innerlijke mens gedacht en is er een heerlijke keus aan eten en drinken.

Na het grote succes van vorig jaar is de Jeugdbrandweer ook weer aanwezig voor een aantal demonstraties. Bij de Jeugdbrandweer kunnen kinderen, naast het bekijken van demonstraties, ook zelf aan de slag. En ook weer terug: de badeendjesrace! Koop een van de lootjes van de 1500 badeendjes en maak kans op een mooie prijs. De opbrengst is deels bestemd voor de, door de Rotary jaarlijks georganiseerde Kindervakantiedag en drie lokale kleinschalige goede doelen. De badeendjesrace is ’s middags om 15.00 uur.

De organisatie van de Open Watersportdag is in handen van alle ondernemers van Watersportcentrum Uitgeest, gevestigd op deze mooie zuidoever van het meer. Voor bezoekers dé gelegenheid om kennis te maken met de vele kanten van de watersport én met de enthousiaste mensen die dat mogelijk maken.
De Open Watersportdag vindt plaats aan de Lagendijk 7 in Uitgeest en wordt om 13.00 uur geopend door de burgemeester van Uitgeest, mevrouw Wendy Verkley-Eimers. De festiviteiten duren tot 17.00 uur.

 

Meer informatie voor de Openwatersportdag Uitgeestermeer kunt u vinden op: open watersportdag
en https://www.facebook.com/OpenWatersportdagUitgeest/.
Bron watersport-tv