Skip to main content
ZZV Watersport Zaandam

Nieuwe Leden Avond

By 15 maart 2018februari 4th, 2020No Comments

 

Op dinsdagavond 13 maart 2018 stroomde het Komboffie aan de Havenstraat vol met “nieuwe “gezichten.

Rond de 60 Roei-, Zeil-,Motorboot- Havenleden die de afgelopen 2 jaar bij onze vereniging zijn binnen gestroomd werden door de aanwezige bestuursleden ontvangen met koffie en gebak, of ander drankje.

Om 20.00 uur werd door de Voorzitter van het algemeen Bestuur, Froukje Segaar de avond afgetrapt met een welkom en een intro over de vereniging in het algemeen. Daarbij opgemerkt dat ZZV in 1890 een van de oprichters was van het Koninklijk Nederlands Watersport Verbond.

Vervolgens was het woord aan de voorzitter van de Roeiafdeling, Johan Molenaar. Johan stelde het bestuur voor en gaf een korte impressie van de roeiafdeling en het roeien, afgesloten met een hilarisch filmpje over hoe het roeien niet zou moeten.

Daarna was het woord aan de voorzitter van de Zeil&Motorboot-Jachthaven, Johan Beerink. Ook hij introduceerde het bestuur, en gaf toen een presentatie van de reglementen, enigszins uitgebreid maar terug te lezen op de site.

Om de leden inzicht te geven in waar hun financiële ‘bijdrage’ aan wordt besteed gaf ook de penningmeester van het Algemene bestuur en van de afdeling Zeil&Motorboot-Jachthaven Jan Borsboom nog een korte toelichting, ondersteund door een PowerPoint.

Door de voorzitters werd tijdens hun presentaties aangestipt dat de vereniging draait op de inbreng van de leden, en daar waar zij hun vaardigheden in hebben dat deze misschien (graag zelfs) ook voor de vereniging gebruikt kunnen worden. Met het verzoek dit aan te brengen bij het betreffende bestuur.

Froukje sloot de avond af met een warm nawoord waarbij de leden werden uitgenodigd aan de bar voor een hapje en een drankje en een gezellige kennismaking met elkaar.

Meer weten over de geschiedenis van ZZV:

Ter ere van het honderdjarig bestaan van de vereniging is er in 1982 een boekje uitgegeven, waarin de geschiedenis van ZZV uitgebreid is beschreven ( voor 5 euro te verkrijgen via het bestuur)