Skip to main content

Op de Algemene Leden Vergadering van 23 mei 2023 is Sandra de Wit door het Algemeen Bestuur voorgedragen als erelid van onze vereniging. Deze voordracht is door de vergadering bekrachtigd.
Sandra vertolkt een hoofdrol in onze vereniging bij de afdeling roeien. In het afdelingsbestuur vervult ze al 15 jaar met tomeloze inzet haar rol als secretaris. Haar voelsprieten zijn aanwezig in alle haarvaten van onze vereniging. Zij heeft voor iedereen een vriendelijk woord en ze is kampioen in het en-en denken en het dan ook doen.
Sandra is begonnen als jeugdlid. Ze is samen met Laurens in het huwelijksbootje van de ZZV gestapt. En ze doen dat met en zonder dollen. Al is er niet veel te dol. En dat blijkt dan ook wel uit alle activiteiten die Sandra heeft ontplooid
– in de barcommissie
– regelen van feesten
– koken voor de hele vereniging
– wassen van het keukenlinnen
– verzorgen van de boodschappen

De kracht van Sandra is vooral het maken van verbindingen tussen de leden en alle activiteiten die we met elkaar plannen. Als je denkt dat je alles op een rijtje hebt dan weet Sandra toch altijd nog extra aandachtspunten te benoemen. Ook haar morele kompas over hoe we met elkaar omgaan in moeilijkere situaties heeft ons vaak op de goede koers gehouden. Niet in de laatste plaats omdat Sandra zich ook altijd durft uit te spreken en initiatief neemt.
Wij hopen dan ook dat Sandra, nu zij geen deel meer uitmaakt van het bestuur, nog altijd wel heel betrokken zal blijven bij de vereniging en over ons zal blijven waken. Het is ook daarom dat we haar benoemen tot de speciale positie van erelid van de Zaanlandsche Zeil Vereeniging.